Meidän tarina

Puhtaudella.fi idea syntyi kesällä 2023. Tajusimme että Suomen markkinoilla autohuollot, nettisivut, valokuvauspalvelut ja monet muut työt voi kilpailuttaa helposti yhden alustan kautta. Pelkille siivoustöille tälläistä helppokäyttöistä alustaa ei kuitenkaan tahtonut löytyä.

Tänä päivänä niin yrittäjät kuin asiakkaat arvostavat nopeutta, vaivattomuutta ja selkeyttä. Tämä mielessä lähdimme rakentamaan alustaamme.

Heti alusta lähtien päämääränä on ollut se että tämän alustan pitää olla mahdollisimman helppokäyttöinen. Niin asiakkaille kuin yrittäjillekin. Halusimme lisäksi että alustamme palvelee vain siivousalaa. Tämä tuo useita hyötyjä: asiakkaat jotka tarvitsevat siivoustöitä, tietävät heti mihin osoitteeseen suunnistaa ja yrittäjät jotka hankkivat palvelun jäsenyyden, tietävät mistä maksavat. He saavat rahojensa vastineeksi tarjouspyyntöjä vain siivousalan töistä.

Saman helppokäyttöisyys-periaatteen mukaan halusimme että tarjouspyyntöjen jättäminen on ilmaista, se ei vaadi rekisteröitymistä eikä se koskaan sido mihinkään.

Palvelu käynnistettiin loppuvuodesta 2023 ja se on heti saanut hyvän vastaanoton. Siitä suuri kiitos teille kaikille jotka palvelua käytätte ja tätä tekstiä luette. Toivottavasti tämä alusta – Puhtaudella.fi – palvelee Teitä juuri niin hyvin kuin me olemme sen ajatelleet!

AJP01352

Joni Pystö

Puhtaudella.fi perustaja

Palaute tai kehitysidea

Haluamme kehittää palvelua entisestään ja siksi pyydämme kehitysideoita ja/tai palautetta – tyylillemme uskollisena palautteen antaminen on hyvin helppoa: kirjoita vain viesti ja paina ”Lähetä”. Jos haluat että otamme sinuun yhteyttä, jätä viestiisi yhteystietosi.