Liity joukkoomme!

Puhtaudella.fi etsii jatkuvasti uusia yrittäjiä jotka haluavat siivouskeikkaa vaivattomasti ja ilman suuria markkinointiponnistuksia. Oletko sinä yksi heistä? Lue lisää ja liity joukkoomme!

Miksi liittyä?

Miksi liittyä?

Miten se toimii?

Asiakkaiden saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Meidän tarina

Puhtaudella.fi idea syntyi kesällä 2023. Tajusimme että Suomen markkinoilla autohuollot, nettisivut, valokuvauspalvelut ja monet muut työt voi kilpailuttaa helposti yhden alustan kautta. Pelkille siivoustöille tälläistä helppokäyttöistä alustaa ei kuitenkaan tahtonut löytyä.

Tänä päivänä niin yrittäjät kuin asiakkaat arvostavat nopeutta, vaivattomuutta ja selkeyttä. Tämä mielessä lähdimme rakentamaan alustaamme.

Heti alusta lähtien päämääränä on ollut se että tämän alustan pitää olla mahdollisimman helppokäyttöinen. Niin asiakkaille kuin yrittäjillekin. Halusimme lisäksi että alustamme palvelee vain siivousalaa. Tämä tuo useita hyötyjä: asiakkaat jotka tarvitsevat siivoustöitä, tietävät heti mihin osoitteeseen suunnistaa ja yrittäjät jotka hankkivat palvelun jäsenyyden, tietävät mistä maksavat. He saavat rahojensa vastineeksi tarjouspyyntöjä vain siivousalan töistä.

Saman helppokäyttöisyys-periaatteen mukaan halusimme että tarjouspyyntöjen jättäminen on ilmaista, se ei vaadi rekisteröitymistä eikä se koskaan sido mihinkään.

Palvelu käynnistettiin loppuvuodesta 2023 ja se on heti saanut hyvän vastaanoton. Siitä suuri kiitos teille kaikille jotka palvelua käytätte ja tätä tekstiä luette. Toivottavasti tämä alusta – Puhtaudella.fi – palvelee Teitä juuri niin hyvin kuin me olemme sen ajatelleet!

AJP01352

Joni Pystö

Puhtaudella.fi perustaja

Usein kysytyt kysymykset

Puhtaudella.fi:n toimintalogiikka on yksinkertainen ja selkeä:

1) Asiakas jättää tarjouspyynnön siivouksesta.
2) Rekisteröitynyt yrittäjä näkee nämä tarjouspyynnöt Avoimet tarjouspyynnöt-sivulla.
3) Yrittäjä vastaa tarjouspyyntöön helppokäyttöisellä lomakkeella joka löytyy tarjouspyynnön yhteydestä.
4) Vastaus menee asiakkaan sähköpostiin ja jos hän pitää tarjouksestasi, hän vastaa sinulle. Sovitte keikasta ja työ voi alkaa.

Puhtaudella.fi haluaa pitää huolta jäsenistään. Sen lisäksi että käytössäsi on kymmenien tuhansien eurojen arvoinen tarjouspyyntökanta, jokainen rekisteröitynyt jäsen on automaattisesti mukana kilpailussa jossa arvotaan 1000€ arvoinen lahjakortti Puhtaudella.fi:hin. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Jäsenyys maksaa valitsemasi paketin mukaan. Paketteja on kolme erilaista ja halvin on tällä hetkellä 34€/kk + alv. Voit nähdä hinnaston ylemäpänä.

Hyvin todennäköisesti! Asiakasverkostomme on varsin kattava ja heitä tulee jatkuvasti lisää!

Voit perua sen koska tahansa ja se päättyy kuluvan laskutuskauden loppuun. Ei irtisanomismaksuja, ei ylimääräisiä kuluja. Helppoa!

Se on todella suositeltavaa ja yksi myyntivaltti. Näin et joudu itse ongelmiin jos jotain ikävää sattuu ja myös asiakkaat voivat olla huolettomalla mielellä.

Palveluun otetaan tällä hetkellä vain yrityksiä eli sinulla tulee olla Y-tunnus.

Irtisanomisajan pituus on kuluvan laskutusjakson loppuun. Jos irtisanot palvelun, sinulta ei veloiteta enää tulevia maksuja.

Joskus tulee tilanne että omalla alueella olisi siivouskeikkaa tarjolla enemmän kuin omassa kalenterissa on tilaa. Siivoustöiden välittäminen eteen päin toisille yrittäjille ei kuitenkaan ole sallittua. Voit vinkata tälle yrittäjälle tästä palvelusta että laittaa meille sähköpostia, niin annamme hänelle hyvän tutustumiskoodin jolla palvelun saa käyttöön tarjoushinnalla. Sähköpostimme on info@puhtaudella.fi

Hienoa! Lähetä se meille sähköpostilla ja vastaamme sinulle nopeasti!

Voita 500€ arvoinen lahjakortti!

Jos kiinnostuit palvelustamme mutta et halua vielä rekisteröityä, tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan!

Uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme 500 euron arvoisen lahjakortin. Arvonnan säännöt löydät täältä.