Käyttöehdot (asiakas)

Kun jätät tarjouspyynnön Puhtaudella.fi-palveluun (tästä eteenpäin ”Palvelu”), sekä otat vastaan ja hyväksyt tarjouksia Palvelun kautta, se ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko ostaa palvelua. Voit vain tiedustella hintoja jos niin haluat.

Vastaukset tarjouspyyntöihin tulevat suoraan Yrityksiltä eikä Palvelu pysty kontrolloimaan niitä. Palvelu ei ota vastuuta Tarjousten sisällöstä.

Tmi Joni Pystön ylläpitämä puhtaudella.fi-sivusto on kotisiivouspalveluiden kilpailutusalusta. Tmi Joni Pystö toimii ainoastaan Palvelun ylläpitäjänä ja kilpailutusalustana, eikä ole osapuoli Yrityksen ja sinun välisissä sopimuksissa.

Yleistä

Tmi Joni Pystö (Y-tunnus: 3285415-8) on Suomessa, Tampereella toimiva yritys. Puhtaudella.fi on sen aputoiminimi.

Puhtaudella.fi-palvelun käyttäjät voidaan jakaa kahteen ryhmään: 

-yrityksiin, jotka ovat rekisteröityneet palveluun ja tarjoavat siivouspalveluita, 

-asiakkaisiin, jotka jättävät tarjouspyyntöjä kotisiivouspalveluista. Asiakkaat voivat olla joko yksityishenkilöitä, yrityksiä tai oikeushenkilöitä.

Tässä dokumentissa termillä ”Käyttäjä” viitataan sekä yrityksiin että asiakkaisiin, yhdessä tai erikseen.

Nämä Palvelun käyttöehdot määrittävät Käyttäjän ja Palvelun  väliset oikeudelliset suhteet, kun Käyttäjä käyttää Palvelua (jatkossa ”Käyttöehdot”). Rekisteröitymällä Palveluun tai käyttämällä Palvelua Käyttäjä hyväksyy Käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä (jatkossa ”Sitoumus”).
Sitoumus on sopimus, joka luo laillisesti sitovat ehdot Käyttäjän ja Palvelun välille.
Jos Käyttäjä ei hyväksy Sitoumusta, hän ei saa käyttää Palvelua eikä Palvelu ota mitään vastuuta jos Käyttäjä käyttää Palvelua.

Käyttäjän on oltava täysi-ikäinen tai laillisesti perustettu oikeushenkilö voidakseen käyttää Palvelua. 

Puhtaudella.fi palvelun kuvaus

Palvelu on kilpailutusalusta, jossa Asiakas voi kilpailuttaa siivoustyön tekemällä siitä Tarjouspyynnön Palveluun (myöhemmin “Tarjouspyyntö”).

Yritys taas voi käyttää Palvelua tehdäkseen tarjouksia (myöhemmin “Tarjous”) Palvelun kautta tulleista Tarjouspyynnöistä. 

Palvelun kautta tehdyt Tarjouspyynnöt ja Tarjoukset eivät sido Asiakkaita, Yrityksiä tai Palvelua. 

Asiakkaalla ei ole velvollisuutta hyväksyä saamiaan tarjouksia eikä Yrityksellä toteuttaa työtä ennen kuin tästä on sovittu Yrityksen ja Asiakkaan kanssa.

Mikäli Asiakas haluaa hyväksyä Tarjouksen, hän ilmoittaa siitä suoraan Yritykselle (tarjouksen tekijälle). Tämän jälkeen Yritys on yhteydessä Asiakkaaseen, ja Yritys sekä Asiakas sopivat palvelun toteuttamisesta ja muista yksityiskohdista keskenään. 

Puhtaudella.fi oikeudet, velvollisuudet ja rajoitukset

Palvelu toimii vain ja ainoastaan kilpailutusalustan ylläpitäjänä ja tarjousten ja tarjouspyyntöjen välittäjänä. Toisin sanoen, Palvelu ei tule osapuoleksi Asiakkaan ja Yrityksen väliseen toimeksiantosopimukseen eikä siten vastaa millään tavalla Yrityksen tekemästä työstä. Yrityksiin kohdistuvat valitukset, reklamaatiot ja yhteydenotot ohjataan Asiakkaan toimesta suoraan Yritykselle. 

Palvelu ei ole vastuussa mistään Käyttäjien toimista. 

Palvelu ei ole missään tilanteessa korvausvelvollinen vahingoista (välillisistä tai välittömistä), tapaturmista tai rikoksista, jotka liittyvät Palvelun käyttöön. 

Palvelu pidättää oikeuden olla julkaisematta Asiakkaan tarjousta.

Palvelu ei vastaa mm. Käyttäjien Palvelussa ilmoittamista tiedoista, niiden oikeellisuudesta, virheettömyydestä tai laillisuudesta.

Palvelulla  on oikeus poistaa Palvelusta aineisto joka rikkoo näitä käyttöehtoja, lakia tai hyviä tapoja.

Palvelulla  on oikeus luovuttaa alan yrityksille Asiakkaan ilmoittama Asiakkaan nimi, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, joko palvelussa tai palvelun ulkopuolella mikäli tietojen luovutus on perusteltua Palvelun tarkoituksenmukaisen toteutumisen vuoksi.

Sähköpostilista

Asiakas voi tarjouspyyntöä jättäessään valita, liittyykö hän Palvelun ylläpitämälle sähköpostilistalle. Tämä on täysin vapaaehtoista ja listalle liittyminen ei sido mihinkään ja sieltä voi poistua milloin tahansa. Puhtaudella.fi ei myy sähköpostilistaa eteenpäin mutta mahdollisen yrityskaupan yhteydessä sähköpostilista siirtyy uuden omistajan hallintaan. Tällaisessa harvinaisessa tapauksessa asiasta tiedotetaan erikseen.

Sähköpostilistalla olevat ovat automaattisesti mukana arvonnassa, jossa arvotaan 250 euron arvoinen siivouslahjakortti. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Rekisterinpitäjänä toimii Tmi Joni Pystö.

Sähköpostiohjelmana toimii MailerLite.

Sähköpostilistalle liittyvästä henkilöstä kerätään seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite ja asumismuoto (omakotitalo, rivitalo jne.) sekä paikkakunta. Näitä tietoja käytetään osittain automaattisiin päätöksentekoihin ja markkinointiin.

Voimassaolo

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan Käyttäjän jättäessä Tarjouksen.

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Sitoumukseen sekä Käyttäjän ja Palvelun väliseen suhteeseen sovelletaan Suomen lakia.

Sitoumuksesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet Käyttäjän ja Palvelun välillä pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos neuvottelut eivät tuota tuloksia, riidat ratkaistaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa

Yhteystiedot

Tmi Joni Pystö / Puhtaudella.fi

3285415-8

0456714585

info@puhtaudella.fi

Savilinnankatu 3-5

33230 Tampere

 

Käyttöehdot päivitetty 26.03.2024