1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Puhtaudella.fi, Savilinnankatu 3-5 33230 Tampere

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Puhtaudella.fi uutiskirje viimeistään 31.10.2024.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää että kilpailija on Puhtaudella.fi:n uutiskirjeen tilaaja arvonnan suorittamishetkellä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Puhtaudella.fi:n henkilökunnalla tai näiden läheisillä perheenjäsenillä ei ole mahdollisuutta voittaa palkintoa.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan osallistumisajan päätyttyä marraskuun 2024 ensimmäisellä viikolla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kilpailun tuloksesta ilmoitetaan myös uutiskirjeessä jossa kerrotaan voittajan etunimi ja paikkakunta. Osallistuja hyväksyy tämän osallistuessaan kilpailuun.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on max. 250 euron siivouslahjakortti. Voittaja voi siis tilata kotiinsa, yritykseensä tai muualle koti-, toimisto-, yritys-, taloyhtiö- tai remonttisiivouksen ja Puhtaudella.fi maksaa laskusta 250€ (sis. alv). Jos siivous maksaa vähemmän, Puhtaudella.fi ei korvaa ylijäämää voittajalle. Jos siivous maksaa enemmän, voittaja maksaa yli 250 euron yli menevän osuuden itse.

Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta sähköpostitse kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

Palkinto täytyy lunastaa (eli siivous täytyy olla suoritettuna 31.3.2025 mennessä). Tämän ajankohdan jälkeen palkinto raukeaa.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Voittajan etunimi julkaistaan yrityksen sivustolla ja/tai viestinnässä.

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujat luovuttavat henkilötiedot suostumuksellaan.

Kilpailuun osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Puhtaudella.fi uutiskirje, joka sisältää siivousvinkkejä, viestintää, ja tarjouksia puhtaudella.fi:ltä ja tämän yhteistyökumppaneilta.

Kilpailuun osallistuneiden tiedot, jotka osallistuja antaa Puhtaudella.fi:n käyttöön, tallennetaan sähköpostiohjelmamme tietokantaan. Sähköpostiohjelmana toimii Mailerlite.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Puhtaudella.fi lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä Puhtaudella.fi:hin (info@puhtaudella.fi). Uutiskirjeen tilauksen peruminen ennen arvonnan suorittamista johtaa arvonnan ulkopuolelle jättäytymiseen. Tämä siksi että joudumme poistamaan tilauksen peruuttajan tiedot sähköpostilistaltamme.

Lue lisää Puhtaudella.fi:n tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa osallistujia sähköpostilistaltaan. 

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt sääntömme.

Päivitetty 13.3.2024