1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Puhtaudella.fi, Savilinnankatu 3-5 33230 Tampere

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan rekisteröitymällä Puhtaudella.fi jäseneksi 31.12.2024 mennessä.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää että kilpailija on Puhtaudella.fi:n rekisteröitynyt jäsen arvonta-hetkellä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa toimivat siivousalan yritykset ja yrittäjät.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan 31.1.2025. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kilpailun tuloksesta ilmoitetaan myös uutiskirjeessä jossa kerrotaan voittajan nimi ja/tai yrityksen nimi ja paikkakunta. Osallistuja hyväksyy tämän osallistuessaan kilpailuun.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Jäsenien kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on arvonlisäveroineen 1000 euron lahjakortti Puhtaudella.fi:hin. Voittaja saa koodin jolla saa seuraavasta laskutuskaudestaan max. 1000 euron arvoisen alennuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että voittajan kannattaa muuttaa voittonsa jälkeen jäsenyytensä Vuosijäsenyys L:ksi jonka arvonlisäverollinen hinta on 1011,84€. Näin lahjakortti tulee hyödynnettyä kaikista parhaiten.

Jos seuraavan laskutuskauden summa olisi vähemmän kuin 1000 euroa, Puhtaudella.fi ei maksa käyttämättä jäänyttä osuutta käteisenä eikä sitä voi käyttää myöhemmin.

Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta sähköpostitse kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

Palkinto täytyy lunastaa 31.12.2025 mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen palkinto raukeaa.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Puhtaudella.fi uutiskirje, joka sisältää viestintää ja tarjouksia Puhtaudella.fi:ltä ja tämän yhteistyökumppaneilta.

Kilpailuun osallistuneiden tiedot, jotka osallistuja antaa Puhtaudella.fi:n käyttöön, tallennetaan sähköpostiohjelmamme tietokantaan. Sähköpostiohjelmana toimii Mailerlite.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Puhtaudella.fi lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä Puhtaudella.fi:hin (info@puhtaudella.fi).

Lue lisää Puhtaudella.fi:n tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa osallistujia kilpailusta.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja tilaamalla jäsenyytemme, hyväksyt sääntömme.

Päivitetty 26.3.2024