1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Puhtaudella.fi, Savilinnankatu 3-5 33230 Tampere

2. Kilpailun voimassaoloaika sekä osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla Puhtaudella.fi uutiskirje viimeistään 31.12.2024.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää että kilpailija on Puhtaudella.fi:n uutiskirjeen tilaaja arvonnan suorittamishetkellä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat ja/tai toimivat yrittäjät ja yritykset.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

Kilpailun järjestäjä suorittaa arvonnan osallistumisajan päätyttyä 31.1.2025. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kilpailun tuloksesta ilmoitetaan myös uutiskirjeessä, viestinnässä ja nettisivuilla jossa kerrotaan voittajan nimi ja/tai yrityksen nimi ja paikkakunta. Osallistuja hyväksyy tämän osallistuessaan kilpailuun.

4. Palkinto ja siihen liittyvät ehdot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintona on arvonlisäveroineen 500€ arvoinen lahjakortti Puhtaudella.fi:hin. Voittaja voi siis hankkia minkä tahansa jäsenyyden, ja voittamallaan koodilla hän saa siitä 500€ alennuksen. Jos jäsenyys maksaa vähemmän kuin 500€ arvonlisäveroineen, Puhtaudella.fi ei maksa ylijäämää käteisenä eikä sitä voi siirtää seuraaville laskutuskausille.

Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta sähköpostitse kahden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.

Palkinto täytyy lunastaa 31.3.2025 mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen palkinto raukeaa.

5. Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Voittajan nimi ja/tai yrityksen nimi julkaistaan yrityksen sivustolla ja/tai viestinnässä.

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujat luovuttavat henkilötiedot suostumuksellaan.

Kilpailuun osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Puhtaudella.fi uutiskirje, joka sisältää siivousvinkkejä, viestintää, ja tarjouksia Puhtaudella.fi:ltä ja tämän yhteistyökumppaneilta.

Kilpailuun osallistuneiden tiedot, jotka osallistuja antaa Puhtaudella.fi:n käyttöön, tallennetaan sähköpostiohjelmamme tietokantaan. Sähköpostiohjelmana toimii Mailerlite.

Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisen Puhtaudella.fi lähettämän uutiskirjeen peruutuslinkin kautta tai ottamalla yhteyttä Puhtaudella.fi:hin (info@puhtaudella.fi). Uutiskirjeen tilauksen peruminen ennen arvonnan suorittamista johtaa arvonnan ulkopuolelle jättäytymiseen. Tämä siksi että joudumme poistamaan tilauksen peruuttajan tiedot sähköpostilistaltamme.

Lue lisää Puhtaudella.fi:n tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu ja oikeudet

Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailumateriaaleista mahdollisesti löytyvistä painovirheistä tai niistä seuraavista seuraamuksista.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa osallistujia sähköpostilistaltaan ja täten myös arvonnasta. 

Järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, keskeyttää kilpailu tai muuttaa kilpailua ilman erityistä ilmoitusta koko kilpailun voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja tilaamalla uutiskirjeemme, hyväksyt sääntömme.

Päivitetty 26.3.2024